Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@13:07:49 GMT

کارت دعوت اصلاح‌طلبان برای سیدحسن خمینی

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۹۵۳۱۳

کارت دعوت اصلاح‌طلبان برای سیدحسن خمینی

گروه سیاست سایت فردا – گمانه کاندیداتوری سید حسن خمینی در انتخابات 1400 روز به روز تقویت می‌شود و شاهد هم اصراری است که رسانه‌ها و فعالان رسانه‌ای این جریان به این امر دارند. همین امروز روزنامه اصلاح‌طلب «آرمان ملی» عکس یک خود را به وی اختصاص داده و او را گزینه مناسبی برای ایجاد «دولت ملی» معرفی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرمان ملی نوشته است: « جمعی از صاحبنظران سیاسی و اقتصادی بر این عقیده‌اند که یک چهره فراجناحی، ملی و مذهبی به میدان بیاید از طرفی می‌توان به هم‌افزایی نیروها در جهت تشکیل یک دولت ملی، قوی و کارآمد دست پیدا کرد و از سوی دیگر می‌توان به اقناع افکار عمومی در راستای تغییر شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی از وضع موجود و عزیمت به  وضع مطلوب پرداخت. چهره‌هایی همچون آیت‌ا... سید حسین موسوی تبریزی، فیاض زاهد، علی نجفی‌توانا، حجت‌الاسلام ناصر قوامی، حسین کنعانی‌مقدم، فاطمه راکعی، اشرف بروجردی، حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی، سیده حمیده زرآبادی، حجت‌الاسلام مصطفی درایتی، عزت‌ا... یوسفیان ملا، محمد سلامتی، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، حسین کاشفی، و حجت‌الاسلام حسین انصاری‌راد که همگی بر این باورند که آیت‌ا... سید حسن خمینی را می‌توان در قامت یک رئیس‌جمهور محبوب، کارآمد و مردمی قلمداد کرد که توانایی  تشکیل «دولت ملی» را دارد. فراخوان فعالان سیاسی، مذهبی، اجتماعی، فرهنگی  و اقتصادی نشان می‌دهد که این چهره‌ها به دنبال این امر هستند که شرایط به سمت و سویی برود که آیت‌ا... سید حسن خمینی برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 1400 نامزد شود و استارت اولیه را برای تشکیل «دولت ملی» بزند. حال همه منتظرند تا ببینند یادگار امام(ره) چه واکنشی به درخواست‌ها و فراخوان‌های حضور خواهد داد. باید منظر اتفاقات سیاسی در 3 ماه مانده تا انتخابات بود. هر چند هنوز تلاش‌ها برای حضور وی در انتخابات به ثمر ننشسته و معلوم نیست که آیت‌ا... سید حسن خمینی به عرصه انتخابات وارد خواهد شد یا خیر.»

فیاض زاهد، فعال سیاسی اصلاح طلب نیز در تایید لزوم کاندیداتوری سیدحسن خمینی به همین روزنامه گفته است: « با توجه به جایگاهی که خانواده وی دارد و نام او که بسیار بزرگ است فکر می‌کنم که اگر اصلاح‌طلب‌ها و مدیران توانا در کنار ایشان کمپین برجسته‌ای را تشکیل دهند که خیال مردم از منظر اداره دولت راحت باشد می‌توان او را گزینه‌ای مناسب برای انتخابات دانست. وی افزود: چه بسا انتقاداتی که متوجه وی است که سابقه اجرایی ندارد ولی رئیس‌جمهور بیشتر می‌تواند متولی کنترل راهبردها و اتخاذ ایده‌های مناسب باشد و با معرفی شخصیت‌هایی به‌عنوان معاون اول، وزیر کشور، وزیر اطلاعات، وزیر خارجه، وزیر اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه به مردم می‌تواند اعتماد افکار عمومی را بیشتر جلب کند. من فکر می‌کنم حسن‌آقا می‌تواند خمینیسم را مطرح کند و اگر قرار است یک بار دیگر افکار و اندیشه‌های امام مورد بازبینی، بازنگری و تفسیر مجدد قرار بگیرد شخصیتی به‌جز آیت‌ا... سید حسن خمینی چنین شایستگی و ظرفیتی ندارد. این استاد دانشگاه عنوان کرد: اگر او قرار است روزی این کار را انجام دهد شاید 1400 بهترین زمان برای انجام این مهم باشد. وی تصریح کرد: اگر ایشان تصمیم به ورود بگیرد شوک انتخاباتی 1400 خواهد بود و همان استقبالی که از آیت‌ا... هاشمی شد به شکل دیگری از آیت‌ا... سید حسن خمینی هم صورت خواهد گرفت. »

ناگفته نماند که همین چند روز قبل هم فیض الله عرب سرخی در گفت‌وگویی با روزنامه اصلاح‌طلب شرق سیدحسن خمینی را گزینه‌ای خوانده بود که می‌تواند چهره موثر اتخابات باشد و به بهانه همین جمله «شرق» عکس یک خود را به یادگار امام اختصا داد.

گفتنی است، که حامیان کاندیداتوری سید حسین خمینی همزمان با رسانه‌ها، فضای مجازی را نیز در دست گرفته‌اند. شاهد آنکه فرید مدرسی، فعال رسانه‌ای دو روز پیش و با فاصله کمی دو توییت در حمایت از کاندیداتوری او نوشت. 

وی نوشته بود « همچنان سیدحسن خمینی کاندیدای اول اصلاح طلبان است. او می‌تواند اجماع حداکثری اصلاح طلبان در انتخابات 1400 را میسر کند.» در توییت دیگری هم تصویری از محسن هاشمی و سید حسن خمینی در مراسم رونمایی از دانشنامه امام خمینی را منتشر کرد و نوشت « هم اینک دو کاندیدیای اصلاح طلبان در کنار هم ایستاده‌اند. » این درحالی است که نه محسن هاشمی صراحتا اعلام کاندیداتوری کرده و نه سیدحسن خمینی. 

ناگفته نماند که در جریان اصلاح‌طلبی همه هم تا این اندازه مشتاق کاندیداتوری سیدحسن خمینی نیستند و این موضوع مخالفانی هم دارد. مثل مسعود پزشکیان که خودش به فکر کاندیداتوری است در گفت‌وگویی با انتخاب گفته بود « اگر سید حسن خمینی رئیس جمهور شود، با چالش های بزرگی مواجه خواهد بود، چون تجربه اجرایی با تئوری فرق دارد»/

 


 

منبع: فردا

کلیدواژه: سید حسن خمینی انتخابات ۱۴۰۰ کاندیداتوری سید سید حسن خمینی سیدحسن خمینی اصلاح طلبان حجت الاسلام اصلاح طلب دولت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۵۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران