Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@16:00:09 GMT

سفر پمپئو به پاریس؛ تحمیلی، بدون کارت دعوت

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۶۷۱۰

سفر پمپئو به پاریس؛ تحمیلی، بدون کارت دعوت

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، پمپئو که سفر اخیرش به پاریس از شنبه تا دوشنبه ادامه یافت، بدون این که کارت دعوتی از سوی الیزه برای او فرستاده شده باشد، سهمش از رایزنی با مقامات فرانسوی تنها چند دقیقه حضور مکرون و گفت و گو با وزیر خارجه فرانسه پشت درهای بسته بود.

شبکه فرانس تی.وی.انفو از سفر پمپئو به عنوان سفری شرم‌آور نام برده و «ژولین ننی - Julien Nény» گزارشگر این شبکه می‌گوید: مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا یک تور اروپایی و خاورمیانه‌ای را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او روز دوشنبه ۱۶ نوامبر از سوی ژان ایو لو دریان و امانوئل مکرون در کاخ الیزه مورد استقبال قرار گفت؛ مکرونی که پیش از این پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را تبریک گفته و عملا پرونده همکاری با دولت ترامپ را مختومه کرده است.

گزارشگر این رسانه فرانسوی می‌گوید: این سفر بسیار فرانسه خجالت آور است. در اصل، ژان ایو لو دریان وزیر خارجه فرانسه بود که گفت و گو با همتای آمریکایی‌اش مایک پمپئو را زودتر انجام داد؛ گفت و گویی که امانوئل مکرون فقط چند دقیقه در آن حضور داشت.

این خبرنگار که از مقابل کاخ الیزه گزارش می‌کند می‌گوید: بر خلاف معمول، هیچ دوربینی مجاز نیست. این شرم فرانسه در برابر ایالات متحده دستکم تا دوره انتقال قدرت در ژانویه پیش رو در واشنگتن تداوم خواهد داشت.

گزارشگر اضافه می‌کند در حقیقت، مایک پمپئو یکی از آخرین حامیان و وفاداران به دونالد ترامپ است که همچنان از به رسمیت شناختن پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری امتناع می‌کند. او همچنین از سران کشورهایی که به بایدن این پیروزی را تبریک گفتند انتقاد کرد.

ننی می‌گوید: این بد است چرا که امانوئل مکرون از اولین کسانی است که پیروزی بایدن را به او تبریک گفته است. او گفت که گزارش گفت و گوهایش با پمپئو را با شفافیت کامل به تیم جو بایدن انتقال خواهد داد.

تقلای دولت ترامپ بر تداوم فشار حداکثری و تلاش اروپایی‌ها برای نجات برجام

مساله هسته‌ای ایران همواره یکی از محورهای اصلی گفت و گوهای واشنگتن و اروپایی‌ها بوده است؛ توافقی که بر خلاف دولت دونالد ترامپ، دولت‌های اروپایی برای نجات آن همچنان در تلاش هستند.

در این ارتباط، فرانس ۲۴ می‌نویسد: پرونده ایران که به همراه پرونده آب و هوایی و تجارت به گسستگی خاصی میان واشنگتن و اروپا از چهار سال پیش تاکنون منجر شده، به نظر می رسد با شکست ترامپ، بار دیگر روی میز قرار گرفته است.

این رسانه فرانسوی تصریح کرد: اروپایی‌ها تلاش می‌کنند توافق برجام را نجات دهند، دستکم تا زمان روی کار آمدن جو بایدن که قول داده دوباره به رویکرد دیپلماتیک در این زمینه بازگردد.

فرانس ۲۴ افزود: با این حال، دولت ترامپ ادعا کرده که اقدام‌های تنبیهی خود را تشدی می کند. به زعم برخی ناظران، این راهبرد همانند تمایل به ساختن «دیوار تحریم» بوده وبه گونه ای که بازگشت به عقب برای دمکرات‌ها دشوار خواهد بود.

یک مقام ارشد آمریکایی که فرانس ۲۴ به نام او اشاره‌ای نکرده به خبرنگاران گفته نتیجه انتخابات آمریکا هر چه باشد، دولت ترامپ دستکم تا روز ۲۰ ژانویه در کاخ سفید است و «کارزار فشار حداکثری» تا چند ماه آینده به پایان نمی‌رسد.

از سوی دیگر، روزنامه لو فیگارو نوشت: در شرایطی که دونالد ترامپ همچنان نتیجه انتخابات آمریکا را به چالش می‌کشد رئیس جمهوری فرانسه که نگاهش به جویدن است این امید را دارد که رابطه فراآتلانیتکی او بار دیگر برقرار شود.   

«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه که یک مقام ارشد آمریکایی را به دور از چشم دوربین‌ها و میکروفون‌ها پذیرفت گفت که این دیدار به درخواست پمپئو ترتیب داده شده است.

اظهارنظر درباره مناقشه قره باغ در پاریس

مایک پمپئو همچنین در مصاحبه با روزنامه لوفیگارو با اشاره به حمایت اخیر ترکیه از جمهوری آذربایجان در مناقشه قره‌باغ و همچنین اقدامات نظامی آنکارا در لیبی و منطقه مدیترانه خاطر نشان کرد: امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه و من بر این مسئله توافق داریم که اقدامات اخیر ترکیه بسیار ستیزه‌جویانه بوده‌اند.

او همچنین گفت: آمریکا، فرانسه و روسیه مشترکا ریاست گروه میسنک را برعهده دارند که هدف اصلی‌اش حل‌وفصل مناقشه قره‌باغ است. این مناقشه باید تحت این چارچوب حل‌وفصل شود.

فرانسه به همراه آمریکا و روسیه از سال ۱۹۹۷ میلادی ریاست مشترک در گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا تاسیس شده در سال ۱۹۹۲ میلادی ویژه حل مسالمت آمیز مناقشه قره باغ را بر عهده داشت.

تلاش های میانجیگری ۲۸ ساله گروه مینسک برای حل مسالمت آمیز مناقشه قره باغ نتیجه ای نداشته است.

به ابتکار روسیه، بامداد دهم نوامبر (۲۰ آبان) سندی برای تحقق آتش‌بس کامل و رفع تمام خصومت‌ها در منطقه درگیری قره‌باغ به امضای «علی‌اف»، «پاشینیان» و «پوتین»  رسید. وظیفه نظارت بر رعایت آتش بس بین دو طرف را نیروهای صلحبان ارتش روسیه به عهده دارد.

این رسانه به نقل از خبرگزاری بلومبرگ نوشته که پمپئو از مولود چاووش اوغلو خواسته که در استانبول باهم دیدار کنند، اما چاووش اوغلو گفته است که او باید به آنکارا بیاید که وزیر خارجه آمریکا این را نپذیرفته است.

ترکیه در طول چهار سال ریاست جمهوری دونالد ترامپ، اختلاف نظرهای زیادی با شریک خود در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) داشته است.

در حالیکه تلاش‌های ۴ ساله دولت تحت حاکمیت دونالد ترامپ برای اجرای طرح فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ناکام مانده و شکست خورده است ، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در آخرین روزهای عمر دولت این کشور به فرانسه رفت تا علیه ایران و حزب الله فعالیت کند.

به گزارش روز سه شنبه شبکه تلویزیونی الجزیره،وزیر خارجه آمریکا  در پاریس در ارتباط با ایران و حزب الله بدون حضور رسانه های گروهی با "امانوئل مکرون" رئیس جمهور فرانسه به گفت وگو نشست.

برچسب‌ها فرانسه دولت ترامپ دونالد ترامپ کاخ سفید امانوئل مکرون پاریس ژان ایو لودریان فرانس24

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه دولت ترامپ دونالد ترامپ کاخ سفید امانوئل مکرون پاریس ژان ایو لودریان فرانس24 فرانسه دولت ترامپ دونالد ترامپ کاخ سفید امانوئل مکرون پاریس ژان ایو لودریان فرانس24 اخبار کنکور وزیر خارجه آمریکا مناقشه قره باغ امانوئل مکرون دونالد ترامپ دولت ترامپ مایک پمپئو ژان ایو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۶۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات صهیونیست: اسرائیل در جنگ غزه به بن‌بست خورده است

رسانه‌های صهیونیست گزارش دادند که مسؤولان این رژیم به این نتیجه رسیدند که در مذاکرات باید امتیاز بدهند و در جنگ غزه به بن‌بست خورده‌اند.

به گزارش ایسنا، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت گزارش داد که یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، روسای ستاد ارتش، موساد و شاباک چند روز پیش به این توافق رسیدند که دادن امتیازات در مساله مذاکرات تبادل‌ اسرا امری ضروری است و پیشرفت در مذاکرات کنونی بعد از نشست این مقامات بوجود آمد.

طبق این گزارش، هرتزی هالوی رئیس ستاد کل ارتش به خاطر تحمیل بزرگترین شکست نظامی تاریخ به اسرائیل و به عنوان کسی که نتوانست شکست را به پیروزی تبدیل کند، به یاد خواهد ماند.

در این گزارش آمده است مسؤولان امنیتی و نظامی اسرائیل به این نتیجه رسیدند که رژیم‌شان در جنگ غزه به بن‌بست خورده است.

این در حال است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تهدید کرده که اگر توافقی برقرار نشود این رژیم وارد شهر رفح خواهد شد. او همچنین مدعی شده که این حمله «با یا بدون یک توافق» انجام می‌شود.

همچنین تبعات سیاسی چنین حمله‌ای برای تل‌آویو در سطح بین‌المللی به شدت افزایش یافته و به دنبال گسترش موج اعتراضات در همبستگی با فلسطین در نقاط مختلف جهان این رژیم هر چه بیشتر منزوی می‌شود.

دولت آمریکا به اسرائیل هشدار داده بدون داشتن آنچه «طرح واقع‌بینانه برای خارج کردن غیرنظامیان از حوزه آسیب» خوانده به رفح حمله نکند و «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفته که واشنگتن هنوز چنین طرحی را مشاهده نکرده و تل‌آویو را تحت فشار گذاشته که این حمله را اجرا نکند.

به نوشته نشریه آمریکایی، دولت بایدن تلاش داشته تبعاتی را متوجه روابطش با رژیم صهیونیستی همچون قطع کمک‌های نظامی یا وتو کردن‌ها به ضرر این رژیم در سازمان ملل، نکند اما در صورت اجرای عملیات صهیونیست‌ها در رفح بدون کسب تایید از واشنگتن، این دولت مجبور به برخورد خواهد شد. همچنین چنین حمله‌ای روابط رژیم صهیونیستی با مصر و به اصطلاح فرآیند «عادی سازی روابط» این رژیم با عربستان سعودی را به خطر خواهد انداخت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مداخله دوباره مکرون در انتقال امباپه به مادرید
  • درخواست رئیس جمهور فرانسه از رئال برای امباپه
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است
  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • مقامات صهیونیست: اسرائیل در جنگ غزه به بن‌بست خورده است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد