Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به وضعیت قرمز استان به لحاظ شیوع کرونا، گفت: صاحبان مجالس کارت دعوت را برای مرگ و مریضی اقوام ارسال نکنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، امیر کرمی امروز در جمع اصحاب رسانه به تاثیر رفتار مردم در پیشگیری از مبتلا به ویروس کرونا اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه طی دوسه هفته اخیر استان کرمانشاه به لحاظ شیوع ویروس کرونا در وضعیت قرمز قرمز قرار گرفته و تعداد مبتلایان، بستری‌ها و فوتی‌ها در وضعیت نگران کننده‌ای قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی آخرین آمار فوتی‌های کرونایی استان تا روز گذشته را 332 مورد اعلام کرد و گفت: 112 مورد از این فوتی‌ها فقط طی 2 هفته اخیر بوده به طوریکه میانگین فوتی‌ها در 2 هفته گذشته نسبت به ‌اسفندماه‌ماه 12 برابر شده و این به معنای عمق فاجعه است.

مدیرگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه علت اصلی این فاجعه را در رعایت نکردن مردم به پروتکل‌های بهداشتی دانست و گفت: عموم مردم با ساده‌انگاری و بی‌خیالی و با تصور اشتباه اینکه بیماری رفته و یا ضعیف شده است بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک در اماکن عمومی حاضر و زمینه انتقال را تشدید می‌کنند.

کرمی ادامه داد: ویروس ضعیف و کم نشده بلکه به شدت کشنده شده و علت 80 درصد مبتلایان مربوط به شرکت در مراسمات عروسی، عزا و میهمانی است و همین امر علت اصلی گسترش بیماری در استان نیز بوده چرا که رعایت پروتکل بهداشتی، رعایت فاصله فیزیکی در اینگونه مجالس اصلا معنا ندارد و به سرعت سبب چرخه انتقال ویروس می‌شود.

وی تصریح کرد: بر همین اساس از سوی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا اختیاراتی به استانداران استان‌ها قرمز داده شد تا تصمیماتی محلی برای کنترل این ویروس اتخاذ کنند.

کرمی با اشاره به تعطیلی تالارهای پذیرایی در استان، گفت: صاحبان مجالس کارت دعوت را برای مرگ اقوام و مریض ارسال می‌کنند، میهمانان در صورت مریض شدند و گرفتار شدن به کرونا محق دارند از صاحبان مجلس شکایت کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه تعدادی از تالارهای پذیرایی برخلاف مصوبه ستاد استانی مقابله با شیوع ویروس کرونا، اقدام به بازگشایی غیرمجاز تالارهای پذیرایی خود کرده حتی در موارد با شکستن پلمب، مراسماتی را برگزار کرده‌اند.

این مسؤول اظهار داشت: حکم از داستانی داریم که با شکستن پلمب تالارها، صاحبان آن طی پیگیر قانونی قرار می‌گیرند که سه تا 6 ماه زندانی دارد.

وی متذکر شد: از مردم می‌خواهیم به هیچ وجه در مراسمات عزا و عروسی شرکت نکنند، محل برگزاری مراسمات را از طریق شماره تماس 2525 اطلاع رسانی کنند تا در اسرع وقت رسیدگی کنیم.

وی گفت: تنها راه برون رفت از بحران موجود استفاده از ماسک است و با استفاده از ماسک جان خود و خانواده را نجات دهیم، طبق بازدیدهای میدانی تقریبا 80 درصد هم‌استانی‌ها از ماسک استفاده می‌کنند کافی نیست باید به پوشش 100درصد برسیم.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی محیط امیر کرمی عروسی عزا کرونا ویروس کرونا فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۲۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت

ایسنا/آذربایجان غربی صاحبان کارخانه های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در شن و ماسه این شهر انتقاد کردند.

خلیل مسئول یکی کارخانه های  شن و ماسه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برخی از کارخانه های شن و ماسه هر ماه بیش از ۳۰۰ دستگاه می فروشند، در حالیکه کارخانه‌های دیگر ۱۰ دستگاه را با زور می فروشند.

وی تصریح کرد: حقوق کارکنان را با زحمت پرداخت می کنیم.

سعید از دیگر مسئولین کارخانه شن و ماسه اظهار کرد: قیمت شن و ماسه را که مصوب استانی ۲۱۰ هزار تومان در تن است به قیمت زیر قیمت مصوب حتی به قیمت ۷۰هزار تومان می فروشند تا بازار را بدست گیرند.

وی تصریح کرد: این بی عدالتی است که به‌خاطر ارتباطات برخی از افراد و کارخانه ها ۱۵ واحد کارخانه شن و ماسه در خوی  دچار بدبختی و ورشکستگی شوند.

حاج ولی از دیگر مالکین کارخانه شن و ماسه نیز اظهار کرد: برخی با رانت اقدام به خرید مواد اولیه بصورت رایگان ویا به قیمت خیلی پایین می کنند و به همین دلیل شن و ماسه را به قیمت خیلی پایین تر از نرخ مصوب که ۲۱۰ هزار تومان در تن است، می فروشند.

وی تصریح کرد: حدود دو هزار نفر بصورت مستقیم از این کارخانه های شن و ماسه نان می‌خورند که با پیدایش مافیا و رانت در شن و ماسه خوی در آینده نزدیک مجبور به تعطیلی کارخانه ها خواهیم شد.

به گزارش ایسنا، تولید شن و ماسه خوی روزانه حدود هشت هزار تن است که کارخانه های شن و ماسه خوی اعلام کردند در صورت ادامه وضع موجود و ادامه رانت و مافیا و رکود کارخانه های شن و ماسه هایشان، اقدام به تعطیلی خواهند کرد که در این صورت حدود دو هزار نفر که بصورت مستقیم از این کارخانه ها نان می خورند بلاتکیف خواهند شد. بنابراین ضروری است از طرف مسئولین مربوطه ‌نسبت به حل مشکل بوجود آمده اقدامات اساسی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارت عروسی دختر آیت‌الله طالقانی + عکس
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • برگزاری دادگاه‌های علنی برخط در استان کرمانشاه
  • کارت قرمز به جای تشویق به نجات جان! اخراج بازیکن به خاطر درخواست کمک برای هوادار بیمار
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • سیل در تسوج ماشین‌ها را جلوی چشم صاحبانشان بلعید | ناله و شیون دردناک صاحبان خودروها را ببینید + فیلم
  • دعوت علما و روحانیون اهل سنت از مردم گنبدکاووس برای حضور پر شور در مرحله دوم انتخابات