Web Analytics Made Easy - Statcounter

طلبه جهادگر بابیان این‌که خدمت‌رسانی به بیماران نزد خداوند بسیار باارزش است، گفت: زندگی طلاب باید همانند ائمه و در راستای تبلیغ دین باشد.

به گزارش مشرق، شاید برای همه انسان‌ها روزهایی ماندگار و خاطره‌انگیز باشد، روزهایی که سال‌ها برای آن برنامه‌ریزی کرده و بعد از آن نیز تا سال‌های سال خاطرات آن روز برایمان مهم باشد و در ذهنمان تداعی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالروز ازدواج، تولد فرزند و.. همه و همه از روزهایی است که سال‌ها در ذهن ما انسان‌ها می‌ماند اما در این میان هستند افرادی که در مسیر خدمت به مردم و کمک به هم نوعان خود قید برخی از برنامه‌هایی که سال‌ها برای آن لحظه‌شماری کردند را می‌زنند.

علی بدرلو یکی از همین افرادی است که زمان برگزاری مراسم عروسی خودش را به عقب انداخته و در عوض به یاری بیماران و کادر درمانی شتافته است.

وی دلیل این اقدام خود را بیان کرده و توضیحاتی نیز در زمینهٔ خدمت‌رسانی جهادگران سلامت به‌خصوص طلاب جهادگر داده است که در ادامه می‌آید.

علی بدرلو، طلبه‌ای پایه دوم مقطع کارشناسی رشته اخلاق در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) هستم.

از همان روزهایی اولی که بحث حضور طلاب در بیمارستان‌ها مطرح شد به همراه سایر جهادگران وارد عرصه خدمت‌رسانی به بیماران شدیم.

کار ما در بیمارستان فرقانی از آب‌میوه‌گیری و امدادرسانی و خدمات‌دهی به بیماران شروع شد به‌طوری‌که با تهیه بسته‌های خوراکی و آشامیدنی روزانه چندین نوبت بین بیماران و کادر درمانی توزیع می‌کردیم.

پس از استقبال بیماران و کادر درمانی از این حمایت‌ها کار افزایش پیدا کرد به‌طوری‌که بعدازآن بیمارستان کامکار را نیز پشتیبانی می‌کنیم.

خدمت‌رسانی طلاب گسترده است

بعد از گذشت چند روز از حضور طلاب جهادگر در چندین گروه ،کارها دسته‌بندی شد به‌طوری‌که یک گروه از طلاب بسته‌های خوراکی و آشامیدنی را تهیه و آماده می‌کنند.

گروه دیگری کارهای خدماتی و.. را انجام می‌دهند و گروه دیگر نیز در داخل اتاق‌های بیمارستان‌ها به‌عنوان همراه مریض و بیمار هستند و از نظر روحی و روانی به بیماران خدمت‌رسانی می‌کنند.

البته غسل، کفن‌ودفن فوتی‌های این بیماری نیز از دیگر اقداماتی است که توسط طلبه‌ها انجام می‌شود.

نباید مردم دچار اضطراب شوند

باید این مهم را به مردم توصیه کنم که حتماً اصول بهداشتی را رعایت کنند اما درعین‌حال نباید مردم دچار اضطراب و استرس بشوند تا این بحران نیز بگذرد.

این هم در ذهن ما باشد که این عالم را منحصر در ماده نمی‌دانیم و خدایی نیز وجود دارد پس این اعتقادات نیز باید در نظر ما به‌عنوان بندگان خداوند باشد و از خواندن ادعیه و نماز نیز در کنار توصیه‌های پزشکی غفلت نکنیم.

مردم به سخنان متخصصین دینی نیز گوش دهند

در جریان اخیر وقتی متخصصین علم پزشکی بر روی یک سری محدودیت‌ها تأکید کردند به‌سرعت مراجع تقلید نیز بر روی آن تأکید کردند حال این‌که جامعه پزشکی و بقیه مردم همین حس و گوش به حرف بودن را نسبت به متخصصین دینی داشته باشند و اگر این متخصصان موضوعی را جایز ندانستند آن کار را انجام ندهند.

خدمت به بیماران مهم‌ترین هدفم از حضور در بیمارستان بود

به‌هرحال شهروندان درگیر یک مشکلاتی شدند که ناشی از شیوع این بیماری بود و این وظیفه‌ای ما هست که در حد توان خودمان به این عزیزان کمک کنیم.

در شرایط کنونی که به بستگان و همراهان بیماران اجازه حضور در بیمارستان داده نمی‌شود حضور و صحبت کردن با بیماران ازنظر روحی و روانی تأثیر بسیار زیادی دارد.

جوانان حزب‌اللهی پای‌کار هستند

بد نیست به این نکته هم اشاره‌کنم که در بیشتر این بحران‌هایی مانند سیل، زلزله و بیماری که برای کشور به وجود می‌آید کسانی پای‌کار آمده‌اند که همیشه عده‌ای اندک این افراد را به مسخره می‌گرفتند اما بااین‌حال بازهم شاهد هستیم که در مرحله اقدام بچه‌های حزب الهی وارد میدان می‌شوند و خطر را به جان می‌خرند.

زمان برگزاری مراسم عروسی‌ام به عقب افتاد

 شیوع بیماری و همچنین ضرورت خدمت‌رسانی به بیماران موجب شد که مراسم عروسی خودم که ۱۵ اسفندماه بود را به عقب بیندازم و با تمام توان در خدمت بیماران باشم.

سؤالی که دوستان و آشنایان از من داشتند در خصوص کارت عروسی بود که برای آن‌ها جالب بود.

درواقع همان‌طوری که اساتید ما بیان کردند طلبگی به این صورت نیست که ساعت کاری داشته باشد به‌عبارت‌دیگر طلبگی یک شیوه زندگی است و ما با این اعتقاد طلبه شدیم.

طلبگی یک نحوه‌ای زندگی کردن است که ساعت کاری ندارد و همه شئون یک فرد را شامل می‌شود و در واقع زندگی طلبه تبلیغ دین است.

در خصوص مراسم ازدواج نیز باید سیره و روش این مراسم رعایت شود حال این‌که نوع برگزاری آن برای طلبه‌ها بسیار مهم است چون سیره طلاب در زندگی باید همانند ائمه و اهل‌بیت (ع) باشد.

از ابتدای کار این موضوع را با همسرم در میان گذاشتم و در خصوص کارت عروسی نیز به دنبال این بودیم که کارت عروسی نیز به‌عنوان یک نماد فرهنگی باشد.

برای خود مراسم عروسی تالار نگرفتیم هرچند که توانایی آن را داشتم و این بُت را که عروسی حتماً باید در تالار باشد را شکستیم چراکه برخی از افراد توانایی برگزاری عروسی در تالارها را ندارند.

در خصوص جهیزیه هم سعی کردیم همان ساده زیستی را لحاظ کنیم چراکه می می‌شود بدون تجملات نیز زندگی کرد.

در خود کارت عروسی نیز خواستیم که یک فرهنگ‌سازی صورت بگیرد و در آن از پیام شهدا، رهبر انقلاب و شعری از امام زمان استفاده کردیم تا مایه ذکر و عبرت‌آموزی شود.

در خاتمه این را هم بگویم که انتظار می‌رود مردم با رعایت توصیه‌های وزارت بهداشت خودشان اولین قدم را در مبارزه با این ویروس بردارند.

منبع: خبرگزاری حوزه

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید مدافعان سلامت ویروس کرونا طلبه جوان طلبه جهادگر وزارت بهداشت عروسی سلامت مراسم عروسی کارت عروسی خدمت رسانی سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۸۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟

زی‌سان: ناز چاکار می‌گوید «بدون استفاده از کارت اعتباری یا پرداخت قسطی، هیچ چیزی نمی‌توانم بخرم.» این کارگر ۲۶ ساله یکی از میلیون‌ها نفری است که در ترکیه با کارت اعتباری زندگی می‌کند.

نرخ سالانه تورم ترکیه در ماه مارس به ۶۸.۵ درصد رسید، و روز به روز بر تعداد کسانی که برای تهیه مایحتاج روزمره خود مانند غذا و مسکن باید از کارت اعتباری استفاده کنند افزوده می‌شود.

ناز می‌گوید «درآمد ما تحلیل رفته است و تورم باعث شده است که قدرت خرید ما کاهش پیدا کند. حتی وقتی می‌خواهیم یک خرید ساده بکنیم هم باید چند بار فکر کنیم.»

حداقل حقوق در ترکیه ۱۷ هزار لیر یا ۵۲۴ دلار در ماه است، در حالی که به گفته یکی از بزرگترین اتحادیه‌های کارگری این کشور خط فقر ۲۵ هزار لیر یا ۷۶۸ دلار است.

رشد هزینه خوراک از همه چیز بیشتر سنگینی می‌کند. در میان اعضای سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، ترکیه بالاترین نرخ تورم اقلام خوراکی را دارد که در حال حاضر سالی ۷۰ درصد است – رقمی که بیش از ده برابر میانگین کشور‌های عضو این سازمان است. ناز می‌گوید چیز دیگری که آزارش می‌دهد افزایش اجاره است، چرا که وقتی مجبور شد آپارتمان جدیدی پیدا کند میزان اجاره‌اش دو برابر شد.

او می‌گوید «هیچ وقت تصور نمی‌کردم که زندگی اینقدر سخت شود.»

در ترکیه حتی حفیظه غایه ارکان، رئیس سابق بانک مرکزی، نیز از این که نمی‌تواند در استانبول خانه اجاره کند می‌نالد.

او در ماه ژانویه گفت «ما نمی‌توانیم خانه پیدا کنیم. عجیب گران است. مجبور شده‌ایم در خانه والدینم ساکن شویم. مگر می‌شود که استانبول از منهتن نیویورک گرانتر باشد؟»

سیاست‌های اقتصادی نامتعارف

نرخ تورم در اکتبر ۲۰۲۲ به ۸۶ درصد رسید – بالاترین نرخ در ۲۴ سال پیش از آن. بخش حمل‌ونقل، مسکن و خوراک بیشترین افزایش قیمت را تجربه کرده بودند.کارشناسان مستقل «گروه پژوهش تورم» تخمین زده بودند که نرخ واقعی تورم در آن مقطع ۱۸۶.۲۷ درصد باشد.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، مدت‌ها بود که بر سیاست اقتصادی نامتعارفی پافشاری می‌کرد که هدفش افزایش رشد اقتصادی ترکیه با پایین نگه داشتن نرخ بهره بود، حتی با وجود تورم شدید.

بانک‌های مرکزی اغلب برای مقابله با تورم نرخ بهره را افزایش می‌دهند، اما نرخ بهره ترکیه در آن زمان ۱۰.۵ درصد بود.

اقتصاد ترکیه

برای همین گرفتن وام بانکی یا تکیه بر کارت‌های اعتباری برای مردم کاری منطقی به نظر می‌رسید، چرا که کمتر بودن نرخ بهره از نرخ تورم به این معنی بود که بدهی‌هایشان در درازمدت فرسوده می‌شد و کاهش پیدا می‌کرد.

پس از پیروزی اردوغان در انتخابات پارسال، تیم اقتصادی جدیدش به رهبری مهمت شیمشک سیاست جدیدی اتخاذ کرد.

بانک مرکزی در ماه مارس در اقدامی غیرمنتظره نرخ پایه بهره را ۵۰ درصد کرد تا با تورم مقابله کند.

آقای شیمشک اخیرا هم به احتمال اعمال نظارت بیشتر بر کارت‌های اعتباری اشاره کرد و گفت که استفاده از این کارت‌ها محدود خواهد شد.

به گفته او «شما نمی‌توانید از طریق وام و کارت اعتباری با پول دیگران ثروتمند شوید.»

بدهی مربوط به کارت‌های اعتباری در سال ۲۰۲۳ افزایشی ۲.۵ برابری داشت و با عبور از مرز ۳۴ میلیارد دلار رکورد جدیدی به ثبت رساند.

در کل ۷۲ میلیارد دلار از طریق کارت‌های اعتباری خرج خرید غذا و مواد خوراکی در سوپرمارکت‌ها و بازار‌ها شد.

تحلیلگران و مقامات بانکی از مدتی پیش انتظار اعمال محدودیت را داشتند، چرا که دولت چند وقتی می‌شود که درباره به تنگ کردن کمربند‌ها حرف می‌زند.

چرخه‌ای معیوب

بینهان الیف ایلماز، اقتصاددان، با اشاره به چرخه معیوب استقراض بیشتر برای تامین نیاز‌ها می‌گوید «پایین بودن نرخ بهره برای دوره‌ای طولانی باعث شد که کارهایی، چون گرفتن وام شخصی برای پس دادن بدهی کارت اعتباری یا انتقال بدهی یک کارت اعتباری به کارتی دیگر با سماجت ادامه پیدا کند.»

خانم ایلماز تاکید دارد که خیلی‌ها اسیر این سیاست پولی سفت و سخت شده‌اند، چرا که قیمت موارد خوراکی سه برابر شده است، و افزایش اخیر نرخ بهره نیز هزینه بدهکار بودن را بالا برده است.»

او می‌گوید «هم خانوار‌ها و هم کسب‌وکار‌ها در دوره‌ای که تورم بالا بود هم بدهی زیادی داشتند و هم اصلا برای این وضعیت آماده نبودند» و اضافه می‌کند که مردم ترجیح می‌دهند با کارت‌های اعتباری خود خرج کنند، چون می‌توانند بدهی خود را بدون بهره قسط‌بندی کنند.

او هشدار می‌دهد که طبقه متوسط در ترکیه کوچک می‌شود، و از مقامات می‌خواهد که با پخش عادلانه‌تر درآمد‌ها از گروه‌های کم‌درآمد حمایت کنند و سراغ محدود کردن کارت‌های اعتباری نروند.

«فشار بیشتر می‌شود»

ناز می‌گوید «دلیل استفاده از کارت اعتباری این است که نمی‌توانیم اقلام اساسی را تهیه کنیم. تقریبا همه کسانی که می‌شناسم بدهی دارند، چه در کارخانه و چه در بین اطرافیانم.»

او قرار است به زودی با نامزدش ازدواج کند و می‌گوید که استفاده‌اش از کارت اعتباری عمدتا برای خرید لوازم خانگی است.

او توضیح می‌دهد که بدون کارت اعتباری نمی‌تواند هیچ یک از این چیز‌ها را بخرد و باید هزینه‌ها را قسطی پرداخت کند.

او معتقد است که استفاده از کارت اعتباری، حتی با وجود افزایش نرخ بهره، برای مردم کاری منطقی است.

به گفته او «می‌دانم که قیمت این اقلام افزایش خواهد یافت. همه می‌دانند که اگر امروز بعضی چیز‌ها را نخرند فردا باید گرانتر بخرند. برای همین است که قرض می‌کنند.».

اما او به هیچ عنوان حاضر نیست کارت اعتباری را کنار بگذارد، برای همین کل حقوقش را صرف پس دادن بدهی کارتی خود می‌کند و آخر ماه دوباره بدهکار می‌شود.

او می‌گوید «همه باید بالاخره بدهی‌های خود را صاف کنند، و هر چه نرخ بهره بالاتر برود فشار هم بیشتر خواهد شد.»

منبع: بی بی سی

tags # ترکیه ، تورم سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • تقدیر از سکوبان پاک‌دست ایستگاه متروی تختی اصفهان
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • کارت عروسی دختر آیت‌الله طالقانی + عکس
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • آبگرفتگی در درمانگاه شهر چوئبده بیماران را به دردسر انداخت + فیلم
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • لزوم هوشمندسازی کارت‌های پایان خدمت قدیمی
  • حضور طلبه ها در منطقه سیل زده کرغند
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟