Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر،  پمپئو که در جریان تور اروپایی خود، هم اکنون در سوئیس به سر می برد، در حالی که جزو دعوت شدگان نبود، خود را به محل برگزاری نشست امنیتی بیلدربرگ در شهر «مونترو» واقع در ساحل شرقی دریاچه لمان ژنو رساند و حتی سران اجلاس را در خصوص برگزاری سخنرانی خود متقاعد کرد.

سخنرانی پمپئو در نشست بیلدربرگ، آن هم بدون دعوت و برنامه ریزی قبلی ریشه در نگرانی وی نسبت به حضور برخی افراد خاص در این نشست دارد!

بنابر این گزارش؛ حضور «هنری کیسینجر» استراتژیست مطرح آمریکایی و «جرد کوشنر» داماد و مشاور ترامپ در نشست بیلدربرگ، منجر به نگرانی شدید مایک پمپئو شده و وی را نسبت به حضور در این محفل محرمانه و امنیتی ترغیب کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پمپئو با سخنرانی در این نشست، عملاً به حضار این پیام را منتقل کرد که او مسئول اصلی ترسیم خطوط «سیاست خارجی» و حتی «سیاست چند وجهی آمریکا در حوزه امنیت بین الملل» است و روایتی که امثال کوشنر و کیسینجر در این خصوص ارائه می دهند لزوماً روایت رسمی وزارت خارجه آمریکا نیست.

در این باره؛ منابع مطلع اعلام کرده اند که پمپئو نیز مانند «رکس تیلرسون» سلف خود، منتقد دخالت های مستقیم کوشنر در حوزه سیاست خارجی آمریکاست، هر چند که نارضایتی خود از این موضوع را همچون تیلرسون به صورت آشکار بیان نمی کند.

با این حال و به اذعان بسیاری از تحلیلگران، حضور کوشنر در نشست امنیتی بیلدربرگ، به معنای نادیده گرفتن جایگاه پمپئو در حوزه سیاست خارجی آمریکا بوده است و در یک نگاه کلی تر، باید تصریح کرد که پمپئو منازعات پنهان خود با کوشنر را به داخل خاک سوئیس و درون نشست بیلدربرگ کشانده است.

نکته مهم دیگر اینکه؛ گرچه پمپئو در نشست بیلدربرگ می خواست خود را به عنوان مسئول اصلی ترسیم و اعلام خط مشی سیاست خارجی آمریکا معرفی کند، اما عدم دعوت او از سوی برگزارکنندگان نشست نشان می دهد که حاضرین در آن نشست نیز وی را سیاستمداری قدرتمند و تعیین کننده در کاخ سفید نمی دانند.

از سوی دیگر، به نظر می رسد که جایگاه متزلزل پمپئو و احتمال برکناری وی از قدرت تا قبل از انتخابات سال ۲۰۲۰، منجر به عدم دعوت اولیه او در نشست امسال بیلدربرگ شده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۰۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست همسایگی دولت سیزدهم

«جمهوری اسلامی ایران، کشورها و ملت‌های همسایه را خویشاوند خود می‌داند»؛ این شاید مهم‌ترین بخش از اولین سخنرانی رئیس‌جمهور است که ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ در مراسم تحلیف با حضور مهمانان خارجی و داخلی در مجلس شورای اسلامی اعلام شد و بررسی عملکرد بیش از ۲ سال و ۷ ماهه دولت سیزدهم نشان می‌دهد به این گزاره پایبند بودند و در مسیر تقویت و گسترش ارتباط با کشورهای همسایه حرکت کردند و «مهم‌ترین و اصلی‌ترین اولویت سیاست خارجی، ارتقا روابط با کشورهای همسایه» بوده است و «خواهان عزت و اعتلای آنها» بوده‌اند.

خبرگزاری مهر در سلسله گزارش‌هایی به بررسی روابط سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه طی یک‌سال گذشته پرداخته است.

کد خبر 6097420 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • احیای استقلال بعد از دو سکته ناقص/ خارجی‌ها صدر را آبی نگه داشتند
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • یک کشته در پی برخورد خودرویی با حصار کاخ سفید
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • ثبت کد ارسالی برای استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد